perjantai 13. syyskuuta 2013

Perjantai 13.

Tänään oli mukava soittopäivä. Aamulla hoidin bändiasioita ja sitten lähdin treenaamaan. Aamupäivä menikin siinä ja iltapäivällä oli vielä soittotunti. Sen jälkeen paineltiin Heidin kanssa kirpparille ja eihän sieltä taaskaan tyhjin käsin lähdetty... Onneksi toisaalta, löysin nimittäin mustan syystakin, jollaista olen haikaillut. Semmoinen vähän rennompi takki, jossa on vähän vuorta ettei tuuli mene läpi ja huppu sateiden varalta. 

Päivän asu sai inspiraation sukkahousuista, tai oikeastaan löysin ne kaapista ja mietin, miksi niitä ei ole tullut käytettyä. Päätin sitten vetäistä ne jalkaan ja katsoa miten käy. Ihan hauskathan nuo ovat, en ainakaan vielä hautaa niitä kaapinpohjalle.



Raitapaita Zara
Kengät Nelly

Eilen oli myös tankotunti, tehtiin kaikkia kivoja liikkeitä kuten jamillaa, josta treenattiin kääntöä perhoseen, supermieheen tai yoginiin. Perhoseen kääntö onnistui jo melkein, mutta alakädestä ei vielä löytynyt tarpeeksi voimaa suoristua. Samoin treenattiin olkanousuja ja -laskuja, miten ihmeessä joskus jaksan nostaa itseni ylös??! Se on selvästikin käsipainotreeniä ja leuanvetoja tästä eteenpäin:D

Aurinkoista viikonloppua!

(P.S. Miian blogista löytyy kuvia meidän viime sunnuntain jameista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti